• Hallo
    Mijn DATID OV8 oven is twee jaar oud en reeds van in de beginne heeft de analoge klok haar kuren, dat wil zeggen ze geeft de dag tijd niet aan, wel de instel tijd voor het bakken. Nu is er vorig week door een technieker van Whirlpool een nieuwe klok in geplaatst, de man was nog niet buiten of de klok stond weer stil .Hij zegde "dat we de klok de tijd moesten geven om opgang te komen" (wel een hilarische uitleg en woordspeling , hé).
    Mijn vraag ; waar zit het heuvel. Ik ben zelf technicus en ben niet te beschaamt om het te vragen ik weet ook niet voor alles een oplossing of antwoord.

    Gesteld op 13-8-2013 om 08:53 in forum Ikea DATID OV8 Misbruik melden
    • Ik heb al twee klokken versleten. Nu heb ik de klok gepasseerd door de draden van het klokje af te halen en door te verbinden. Je moet dan wel zelf de tijd in de gaten houden. Geantwoord op 27-9-2013 om 16:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Kan je uitleggen hoe je dat hebt gedaan? Of een foto sturen van de binnenkant? Zou ik echt super waarderen.

      Ik heb de oven nu zelf open gemaakt maar zou niet weten waar ik moet beginnen. Geantwoord op 12-3-2016 om 13:05

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info