• Hoe maak ik mijn oven snoer vast zodat hij in het stopcontact kan? Bij huidige oven heeft gewoon een stekker aan het snoer. De nieuwe Ikea datid ov8 heeft 3 losse draadjes die ik niet in mijn stopcontact kan vastzetten.

    Gesteld op 16-5-2012 om 15:27 in forum Ikea DATID OV8 Misbruik melden
    • Heb jij al antwoord op je vraag gevonden? Ik heb hetzelfde probleem. Wel stekker aangesloten, maar na 1 keer opwarmen doet de oven het niet meer. Een oplossing zou heel welkom zijn. Ikea wil niks zeggen. Geantwoord op 4-8-2012 om 11:15

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • In principe is de bedoeling dat de oven via een directe verbinding aan het net wordt aangesloten, m.a.w. een vaste verbinding. Indien u van plan bent dit met een stekker te doen, draag er dan zorg voor dat de stekker in voldoende mate is uitgerust voor het wattage die door de oven wordt gegenereerd. Verder id het van belang dat de oven op een aparte groep zit met een aardlek. Er vanuit gaan dat het huidige stopcontact gebruikt kan worden zonder dit in voldoende mate te controleren kan leiden tot het regelmatig uitvallen van de spanning op die groep! Veel succes, het is altijd verstandig om bij het plaatsen van een keuken direct te zorgen voor voldoende groepen. Geantwoord op 2-9-2012 om 12:06

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info