• in de handleiding van Besta scharnieren staan onderdeelnummers 115443 en 115444 vermeld maar er staat nergens wat je ermee doet.

  Gesteld op 4-11-2019 om 14:38 in forum Ikea Besta Kast Misbruik melden
  • Het staat niet in de gebruiksaanwijzing maar het zijn L & R plankdragers. Deze plaats je i.p.v de standaard achterste plankdragers zodat de plank 1,5 cm naar voren komt. Dan loopt de voorkant gelijk met het frame van de kast en ontstaat er ook geen kier tussen de deuren en de plank .. Je gebruikt 2 plankdrager gaatjes: 1 voor het kleine "uitsteekseltje" en in het onderste gat gaat het kleine meegeleverde schroefje (evt kun je hem ook in de plank schroeven maar de inkeping houd hem wel op z'n plaats. Geantwoord op 8-3-2020 om 11:24

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • p.s. Voor wie ze gebruikt : vergeet dan niet de voorste 2 standaard plankdragers een slag te draaien zodat de platte kant boven komt, anders staat de plank niet meer horizontaal. Geantwoord op 8-3-2020 om 13:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info