• De deur van onze kast is stuk doordat de lamellen loslaten van elkaar op 1 plek.is dit te repareren?
  Met vriendelijke groet,
  Trudy
  0650203897

  Gesteld op 4-9-2013 om 07:34 in forum Ikea AVSIKT Rolluikkast Misbruik melden
  • Wij hadden ook dat de lamellen na 5 jaar gebruik los gingen laten. Ikea gebeld want er zit 25 jaar garantie op. Zij vroegen toen om via e-mail foto's van de kapotte kast op te sturen met een een kopie van de aankoopbon. Na 3 maanden konden we een nieuwe kast ophalen bij Ikea. Wel vroegen ze ons om de oude kast mee te nemen. let op dat je de hele kast mee neemt en niet alleen het rolluik, want anders krijg niet de complete nieuwe kast mee. Dit is belangrijk, want nieuw rolluik past niet in oude kast. Geantwoord op 23-3-2014 om 02:09

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Bij ons was het rolluik van een van beide rolluikkasten gewoon doormidden. In de winkel kreeg ik het rolluik onmiddellijk omgeruild voor een nieuw. Toen ik thuiskwam zag ik dat het nu brede lamellen waren ipv smalle. Ben dus nog een tweede keer kunnen teruggaan om het niet kapotte rolluik ook om te ruilen zodat het weer 2 gelijke waren. Heb wel nieuw rolluik in bestaande kast geplaatst. Geantwoord op 14-4-2014 om 11:13

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info