• Goedemiddag.
  Ik heb een 2 din autoradio met een voor geïnstalleerde igo primo navigatie .
  Nu gaat mijn navigatie scherm van gewoon op een zwart scherm met alleen de aanduiding van hoe hard ik rij en links boven de aanduiding van hoe ik rij. Kom ik bij een afslag of rotonde dan komt het normale scherm weer even opgelicht. Is dit een instelling die ik kan veranderen ??

  Gesteld op 27-3-2019 om 13:28 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden
  • Zodra het beeld zwart wordt en de snelheid geprojecteerd wordt kun je rechtsonder in het scherm de uit-knop aanraken. Je zult zien dat dan de Nav kaart permanent in beeld blijft! Geantwoord op 17-6-2019 om 17:10

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info