• Wie kan mij helpen, heb een navigatie systeem gekocht in China, blijk ik alleen maar Chinees of Engels als ondersteuning te hebben. Heb op marktplaats een andere SD kaart gekocht die het zou moeten doen, maar krijg steeds de melding error 1064 x 536 probleem, heb ook al geprobeerd een aantal mappen te vervangen van de nieuwe SD op de oude SD.
  dick.jongens@telfort.nl
  WIE O WIE kan mij ondersteunen?

  Gesteld op 12-10-2016 om 14:02 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden
  • Graag wat meer info want dit is ook chinees wat je meld.
   Normaal is er handleiding bij.
   Welk model en merk is fotos van je gps , en waarom andere kaart insteken in je gps ?
   Als er een sd kaart aanwezig was bij aankoop moet je die gebruiken om geen problemen te hebben .Als je een andere sd gebruikt vraag je om problemen , want je moet die kaart aanmelden .
   Ik denk dat je alles door elkaar haalt en dan krijg je fouten of dit chinees is of belgisch je krijgt dan ook deze problemen.Als je mij alles nauwkeurig mailt ook wat je gedaan hebt kan ik je meschien helpen. Geantwoord op 12-10-2016 om 19:34

   Waardeer dit antwoord (18) Misbruik melden
  • Bedankt voor je antwoord, alleen schiet ik er niet zoveel mee op.
   Wil je mij een mail sturen, zodat ik het probleem verder kan uitleggen?

   Groet,

   Dick. Geantwoord op 12-10-2016 om 19:53

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info