• Sinds kort heb ik een 2DIN navigatie met IGO8 erop. In het begin nooit problemen gehad, maar sinds kort krijg ik een Chinese balkje met een foutmelding en af en toe staat er 'GPS ERROR'. Soms doet hij het gewoon zonder problemen. Weet iemand raad?

  Gesteld op 25-6-2016 om 16:52 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden
  • heb hetzelfde probleem en heb nog geen oplossing ervoor gevonden, jullie inmiddels wel, laat het dan even weten m.vr.gr Eddy Geantwoord op 2-10-2016 om 12:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ga eens na of je antenne nog werkt , dit kan je zien bij ontvangst normaal je je voldoende balkjes hebben. Is dit niet het geval dan is je antenne defect maar dit is uitzonderlijk .Kan ook dat je antenne kabel los zit. En in ander geval ga je het toestel opnieuw laten scannen volg eens de handleiding daar vind je dit wel. Geantwoord op 2-10-2016 om 17:55

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info