• ik krijg geen stem te horen en heb wel de stem van Marijke gekozen. Staat iets anders verkeerd ingesteld? Hoe werkt dir

  Gesteld op 14-6-2016 om 19:08 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden
  • Op de vraag over de stem: Software probleem...komt vaker voor of is geheel weg. Oplossing is opnieuw opstarten.
   I go 8 gebruiker. 2015
   Ringo Geantwoord op 16-6-2016 om 10:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Waarschijnlijk iets in de radio instelling wat je even aan moet zetten! bij mij was het zelfde probleem! ik weet niet meer precies wat het was, maar wel iets in de radio instelling Geantwoord op 23-6-2016 om 20:54

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info