• ik moet mijn igo bij elke stop of tankbeurt resetten met een paperclip en mijn adres opnieuw ingeven, dit lijkt mij niet de bedoeling van dit apparaat, kan iemand mij helpen

  Gesteld op 3-1-2016 om 12:24 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden
  • Hebben wij ook gehad en navraag gedaan moesten toen linksonder op het scherm drukken en dan komen de gegevens weer naar boven
   Laat even weten of het is gelukt
   Gr Resy Geantwoord op 3-1-2016 om 16:27

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Hallo

   Dit vind ik eigenaardig normaal denk ik dat dit niet bij igo is maar het toestel zelf instelling , heb je meer informatie van je toestel o a merk.

   Gr j


   Geantwoord op 4-1-2016 om 08:46

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info