• Hallo,
    Ik heb bij BS Motoparts in Duitsland een ViaNav gps navigatie gekocht. Deze is geproduceerd in China, door FC Rohs. De software welke er op dit windows systeem is geinstalleerd is Igo8. Het werkt perfect, maar de maps zijn verouderd (2009). Naviextras herkent mijn systeem en de software niet, dus kan ik ook geen updates installeren. Mogelijk is er een custom versie vanuit de fabriek op geinstalleerd, welke niet de normale versie is. De software zelf staat er niet op. Ik wil nu een SD kaartje met de echte Igo8 software kopen, want ik neem aan dat die wel herkend wordt. Of maak ik een denkfout? Daarom een paar vragen:
    -Waar koop ik de Igo8 software.
    -Hoe installeer ik die. Vanuit windows wat op de navigatie unit staat?
    -Op marktplaats wordt Igo8 sofware en updates aangeboden, maar dan staat er bij voor welk systeem dat is. Is de Igo8 software produkt afhankelijk?

    Ik zou het super vinden als een van jullie mij verder kan helpen. Je kunt mij eventueel rechtstreeks emailen op fanshare@gmail.com.

    Gr. Gerrit B

    Gesteld op 11-7-2015 om 14:15 in forum Igo 8 Igo 8 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info