• In het boekje van de handleiding staat dat je de warmtewisselaar onder de kraan mag afspoelen. Ik heb een model met een nieuw soort warmtewisselaar. Er zit een extra geel A4tje met uitleg bij. Daar heet het warmtewisselaarfilter/condensorfilter. Je schuift hem schuin onderuit de machine en kunt hem openmaken en er een los oranje filter uithalen. Op dat papier staat dat je het moet schoonmaken, maar niet hoe. Daarvoor moet je de gebruiksaanwijzing lezen staat erbij. In de gebruiksaanwijzing staat echter een ander soort warmtewisselaar( met aluminium platen) afgebeeld die je onder de kraan moet afspoelen. Mijn vraag is: Mag je het nieuwe soort filter(die dus helemaal van kunststof is en je schuin eruit trekt) onder de kraan afspoelen of alleen schoonvegen en oranje filter schoonzuigen met stof zuiger? Dus wel of geen stromend water eroverheen?
    Volgens de mediamarkt waar ik hem heb gekocht, mag het alleen met stofzuiger(geen water). Maar ik wilde het ook even van IGNIS zelf weten, zodat ik de machine goed kan onderhouden.

    Gesteld op 4-4-2014 om 12:34 in forum Ignis AWH 407 Misbruik melden
    • Hallo,
      Zet de droger altijd met de draaiknop op de derde plaats naar rechts.
      Druk het tweede knopje van rechts in dan staat hij op 1:50 en de droger zoekt dan zelf de tijd uit.
      Het schuine plastic filter spoel ik altijd onder de stromende kraan uit.
      Hoop dat u er iets aan hebt.
      Groeten
      Geantwoord op 18-1-2015 om 11:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info