• Ik heb bij mijn acw 207 de snaar,spanrol en de waterpomp vervangen vanwege
    een jankend geluid om de zoveel tijd. Alles weer in elkaar gezet. Na het selecteren van het programma druk ik op start. Hij start niet,maar het groene lampje van de startknop
    gaat wel sneller knipperen. Wie weet wat dit is?

    Gesteld op 21-2-2018 om 10:36 in forum Ignis AWC 207 Misbruik melden
    • Jawel. Er zit een sensor vast geklikt op kunstroof behuizing. Als deze niet goed op zijn plek zit,zal de droger niet starten. De sensor is met 2 kabeltjes aan de waterpomp gelinkt als ik het mij goed herinner. Geantwoord op 23-10-2018 om 20:35

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ah super! Het is opgelost! De nieuwe sensor is net wat dikker als de oude hierdoor niet vast geklikt, nu anders opgelost en hij draait! Bedankt :-) Geantwoord op 23-10-2018 om 21:18

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Waar zit deze sensor precies? Onze droger draait nog geen minuut en dan gaan beide rode lampjes branden. Alles is schoon gemaakt binnen in. Geantwoord op 5-1-2019 om 15:15

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Achter het linker paneel(als je voor de machine staat) zit onderaan een kunstof behuizing. Daarop zit een staafachtig ding op geklikt van 1a2 cm lang met 1 of 2 draadjes eraan. Zit deze niet vast op de behuizing heb je gezeik. Is gekoppeld aan de waterpomp.
      Geantwoord op 5-1-2019 om 16:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info