• mijn navigatie heeft een onlangs een update gehad en nu kan ik geen adres meer ingeven van een hyunday tucson 2018

    Gesteld op 4-7-2021 om 08:40 in forum Hyundai Navigatie Misbruik melden
    • Hier hetzelfde. Blijkbaar kan het via de knop zoeken. Maar dan moet je in één en de zelfde balk, het land, de gemeente/stad, de straat én de nummer in geven.
      Persoonlijk vond ik de gps-kaarten zowieso al boordevol met fouten zitten, en nu gaan ze nog wat zitten klooien aan de manier van gebruiken. Ben zeer tevreden van de wagen maar de GPS vindt ik compleet waardeloos. Geantwoord op 5-7-2021 om 19:26

      Waardeer dit antwoord (21) Misbruik melden
    • Ongelooflijk gebruiksonvriendelijke update. Ik weet ook niet hoe ik coördinaten ingeef. Mijn Hyundai-dealer (2 verschillende werknemers) konden er ook geen weg mee. Ze verwezen me naar de Hyundai-service. Heb ik gedaan. Antwoord : je moet inderdaad land, stad/gemeente, straat en nummer ingeven. Dan kreeg ik een verkeerd kilometeraantal wat volgens de service de vogelvlucht is … nog even doorklikken om de juiste kilometers te krijgen (dat kreeg ik als antwoord). Ga je naar land (via “stadscentrum ???) dan kom je in de problemen als je een stad/gemeente wil ingeven. Kruispunten ingeven lukt ook niet, enz.
      Om maar te zeggen hoe een update (voor mij vlak voor ik op reis vertrek) ervoor kan zorgen dat ik mijn oude wegenkaarten weer zal bovenhalen om op mijn bestemming te geraken.
      Ik ben ook super content over de wagen (Tucson). Geantwoord op 12-7-2021 om 18:48

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info