• Bij het zoeken naar het laadstation blijft de maaier telkens langs de begrenzingsdraaid op en neer gaan. Het lijkt erop of de maaier de begeleidingsdraad niet vindt? Hierdoor wordt heel veel stroom verbruikt en komt de maaier stil te staan met een lege accu.

    Gesteld op 24-9-2018 om 21:31 in forum Husqvarna AUTOMOWER 315 Misbruik melden
    • Geen idee, maar afgelopen dag stopte ook mijn robot ermee, op het gazon na zijn vruchteloze pogingen om het laadstation te vinden.
      Vooral in de hoeken, als de accu leeg raakt , duurt het vaak te lang voor dat de centrale geleidingsdraad wordt gevonden en de retour kan worden ingezet .
      Oplossing ?
      - betere centrale geleidingsdraad installeren ?
      - robot vaker schoon maken zodat minder energie nodig is om het laadstation te vinden ?
      - software laten aanpassen of updaten ?
      Dus zeg het maar....
      WAMJR Geantwoord op 24-9-2018 om 23:02

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Ik had het zelfde probleem. Bij mij gaf mijn 315 ook aan "geen lus signaal". De sensor aan de voorzijde was stuk (na 3 jaar al). Deze heb ik zelf vervangen (heel eenvoudig zie youtube, kost 66 euro) en daarna werkte deze weer. Wel eerst een nieuw lussignaal maken (via verborgen menu, toetsen 7+9 tegelijk indrukken). Geantwoord op 5-9-2023 om 21:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info