• Ik heb een baluw lampje aan het knipperen van de ene op de andere dag. Zou breuk in lussigneel moeten zijn. Met een meter heb ik de draad gecontroleerd, maar er zit geen breuk in.
    Ook als ik de kabels anders in het laadstation steek (links met thuiskomdraad samen, of iets anders), blijf ik blauw knipperend houden. In één combinatie krijg ik geel knipperend.

    Iemand ervaring hiermee ? Zou er iets mis zijn in het laadstation ?

    Gesteld op 8-10-2022 om 15:58 in forum Husqvarna AUTOMOWER 105 Misbruik melden
    • Hallo ik denk dat in laadstation de antenne stuk is als lampje geel brand.
      zou de robot maaier eerst eens resetten.
      Nieuwe antenne heb ik euro 99,00 incl plaatsen betaald.
      Geantwoord op 9-10-2022 om 11:15

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb nu zelf met 3 connectoren en 3 hele korte draden een nieuwe lus gemaakt. Daarmee brandt het lampje wel groen. Dus het moet toch ergens in de begrenzingsdraad zitten. (Gelukkig) is de thuishaven niet stuk. Geantwoord op 10-10-2022 om 13:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Gevonden !!!
      Ik had vanuit de omheiningslus een aftaking die om de trampoline heen ging. Na die aftakking kwam de draad weer bij elkaar. Daarom gaf het apparaat dat een breuk zou detecteren ook "gewoon" signaal af op de buitenlus. Dat stuk om de trampoline had ik niet getest. Daar zat de breuk. Toch de bosmaaier denk ik ;-) Geantwoord op 10-10-2022 om 14:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info