• Is mijn IR FOX-C digitale ontvanger te gebruiken voor een Philips Smart TV 43PUS6162 ?
    Is hiervoor een scart aansluiting naar HDMI nodig ?

    Gesteld op 21-11-2017 om 16:13 in forum Humax IR-FOX C Misbruik melden
    • Dat raad ik je absoluut af. De Fox c is een oud beestje, en bovendien een SD decoder. Die zijn eigenlijk niet geschikt voor een Full-HD Tv en al zeker niet voor een 4K toestel.

      Daarnaast is de Fox bij Ziggo (straks*) niet meer bruikbaar (*In veel gevallen al aan de orde daar Ziggo overstapt naar MPEG4, waar de Fox niet mee om kan gaan).

      Heb je Ziggo, en dus ook al een geactiveerde smartcard** dan zou ik je aanraden eens op marktplaats te
      kijken naar een 5300c, of nog beter, een 5200c of 5400c. Op deze site kun je deze even vergelijken. (**Ziggo verhuurt sinds enige tijd alleen nog smartcards, en deze zijn dus niet meer los te koop. Vind je ze nog wel, koop deze dan absoluut niet! want Ziggo zal deze NIET meer activeren!) Heb je nog een werkende smartcard, kun je deze wel gebruiken in de 5200c, 5300c of 5400c. Mijn advies zou dus uitgaan naar de 5200c of 5400c, daar deze de meeste opties hebben. Allen geven weer in HD (1080I) en zijn Interactief*** (***Alleen in oud Ziggo gebied, dus dat gebied dat eerder al onder Ziggo viel).

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax
      Geantwoord op 22-11-2017 om 15:10

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info