• Op mijn vraag over het separaat gebruiken van de Humax en mijn TV kreeg ik van Willem de tip om bij Ziggo een extra CI+ module aan te vragen. Dat heb ik gedaan, maar ik heb nog het oude abonnement en daarmee kan het niet zegt Ziggo. Ik kan wel een CI+ module bij hun afnemen maar dan moet ik overgaan op een ander abonnement. Dat abonnement is wel 8€ per maand duurder. Daar komt dan de huur voor de module nog bij ! Dan ben ik geen 2€ maar 10€ per maand duurder uit. En dat omdat mijn huidige abonnement voor mij voldoende is en ik alleen maar een tweede CI+ module nodig ben. Zijn er nog andere mogelijkheden om de TV en de Humax separaat te gebruiken?


    Met vriendelijke groet, Hans

    Gesteld op 15-8-2018 om 14:48 in forum Humax IHDR 5400 C Misbruik melden
    • Dag Hans,

      de enige mogelijkheid die je dan nog hebt is om alleen de vrije zenders te (kunnen) bekijken op de Tv. Deze heeft nl. een DVB-C tuner (anders kan er geen module in) en deze is geschikt om de vrije zenders te ontvangen Maar je mist dan uiteraard wel zenders t.o.v. de Humax.

      PS: ik wist natuurlijk niet welk abonnement je had, en weer 10 euro erbij is voor meer mensen een drempel...

      Maar je kan met de Humax natuurlijk wel altijd 1 zender opnemen en een ander bekijken. En in bepaalde gevallen kun je zelfs 2 zenders opnemen en een 3e bekijken. Ik raad ook vaak aan een 5200c van marktplaats te halen, welke er vaak al op staan voor 50 Euro. Ook geld uiteraard, en het is natuurlijk ook wel iets wat je moet aandurven. Maar ja, ook dan mis je de smartcard en zul je toch, het goedkoopst, een CI module moeten huren om de smartcard daarbij te gebruiken in de Humax 5200c. Ziggo heeft het de klanten wat dat betreft niet makkelijker gemaakt.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 15-8-2018 om 21:12

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info