• Hoe kan ik op een internetpagina blijven en toch een code inzien zonder de pagina te verlaten

    Gesteld op 14-7-2021 om 19:44 in forum Huawei Y6 Misbruik melden
    • Als je een nieuwe internetpagina wil raadplegen. Gebruik de 3 puntjes rechts bovenaan en kies "Nieuw tabblad", open een andere internetpagina. Raadpleeg die pagina en kopieer bijvoorbeeld een code.
      Rechts bovenaan, naast de 3 puntjes, staat een vierkantje met een cijfer in klik op dat vierkantje.
      Je ziet alle internetpagina's die je voorheen gebruikte. Klik nu op de pagina waar je naartoe wil en je zit terug op je vorige pagina.
      Klik nadien terug op dat vierkantje rechts bovenaan, je kan nu elke pagina wegklikken met de x bovenkant rechts van elk tabblad.
      Klik nadien op het vierkantje rechtsonder, je ziet de gebruikte pagina's staan. Klik op het vuilbakje onderaan om alles af te sluiten.

      Ik zal zo dadelijk de tweede mogelijkheid beschrijven, dat kan niet op één antwoord.
      Groetjes
      Ed Geantwoord op 15-7-2021 om 05:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Als je vanuit een internetpagina je e-mail, WhatsApp of een andere app wil raadplegen. Gebruik het cirkeltje onderkant in het midden, open een app. Raadpleeg die app en kopieer bijvoorbeeld een code.
      Rechts onderaan, naast het cirkeltje klik je op het vierkantje.
      Je ziet alle internetpagina's en app's die je voorheen gebruikte. Klik nu op de pagina waar je naartoe wil en je zit terug op je vorige internetpagina. Plak je code of geef hem in.
      Klik nadien op het vierkantje rechtsonder, je ziet de gebruikte pagina's staan. Klik op het vuilbakje onderaan om alles af te sluiten en geheugen vrij te maken.

      Hopelijk ben je hiermee geholpen.
      Groetjes
      Ed Geantwoord op 15-7-2021 om 05:14

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info