• Mijn ALE-L21 kon ik aansluiten op mijn PC en via de Windows verkenner mappen aanmaken, foto's in mappen onderbrengen, en foto's met de verkenner toevoegen of wegnemen. Enkele dagen geleden is een automatische update van de beheersoftware uitgevoerd, en sedertdien kan via Windows NIETS meer zien via de verkenner. Ook het beheer van de mappen lijkt me onduidelijk omdat het nieuwe Huawai interface geen mappen meer laat zien. Wie weet wat ik zou moeten doen om foto's terug op "de normale manier" op mijn Huawei te beheren?

    Gesteld op 8-8-2016 om 14:57 in forum Huawei P8 lite - ALE-L21 Misbruik melden
    • Kijk even bij het forum Huawei p8 lite, zonder Ale l21 dus, daar wordt de oplossing(en) genoemd. Even met de zoekfunctie kijken naar "foto's" of "bestanden" Geantwoord op 20-11-2016 om 05:23

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • De telefoon aansluiten op pc ; scherm op telefoon links bovenaan met je vinger naar beneden halen dan krijg je twee balkjes een met foto's en een met bestanden ,klik op bestanden; dan op de harde schijf op de pc, ALE-l21 aanklikken, dan moeten ze er weer zijn op de pc Geantwoord op 20-11-2016 om 12:02

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Je moet eerst "Opties voor ontwikkelaars" aanzetten. Die staat NIET meer standaard in de instellingen!! Ga naar Instellingen - "Over de de telefoon" en tik een aantal keer (keer of 10) op "Build-nummer". Nu krijg je een nieuw menu-item "Opties voor ontwikkelaars" in je instellingen-menu. Ga daarheen.

      Schakel daar "opties voor ontwikkelaars" UIT en daarna weer AAN. Scrol naar beneden en zet USB-foutopsporing aan. Als die al aan staat, zet hem dan uit en vervolgens weer aan. Nu zal de telefoon de datakabel/pc "herkennen"...

      Data-kabel in de telefoon duwen (als ie er al in zat, even eruit en er terug erin) en nu maakt hij verbinding met de pc en kun je gewoon met verkenner op je telefoon kijken.

      Echter, je kan nog geen bestanden zien waarschijnlijk, alleen "HiSuiteDownloader". Dit is software dat je op je pc moet installeren om daarmee je bestanden over te zetten... Vanaf HiSuite op de PC wordt (automatisch) ook HiSuite op de telefoon geïnstalleerd. Daarna kun je bestanden beheren via HiSuite. Klik aan wat je wilt overzetten (kopiëren) en klik daarna op "export". Kies waar het heen moet... Etcetera... Geantwoord op 22-4-2020 om 15:51

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info