• Ik heb via Onlin een HG655d in gebruik. Helaas heb ik plotseling geen telefoon en internet mogelijkheid meer. Klantenservice biedt me na melding na 6 dagen nog geen oplossing. Op de box brandt het lampje van het telefoonsymbool (DSL) contact rood. Betekend dit dat ik geen telefoonsignaal heb?

    Dank en groet,

    Max Jonker

    Gesteld op 22-10-2013 om 10:44 in forum Huawei HG655d Misbruik melden
    • Bij mij heeft het uittrekken en weer opnieuw insteken van de stekker geholpen nadat de servicedesk mij diverse keren niet kon helpen. Zo simpel kan het dus zijn. Geantwoord op 9-11-2013 om 16:46

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • ik heb nu het zelfde probleem krijg nu een nieuw modem. hoop echt dat deze het wel doet.
      bij ons brand ook het rode horentje van de telefoon en kunnen ook niet meer gebeld worden en ook zelf niet bellen. ook het groene lampje dat hij stroom heeft brand. maar voor de rest doet hij helemaal niets meer. hoop echte dat ze nu een andere modem hebben want dit is echt een ramp. Gr. Marcel de Jonge uit Nijmegen Geantwoord op 22-11-2013 om 10:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Klopt, u heeft nu geen telefoonsignaal. deze lamp moet groen zijn.
      Stekker uit het stopcontact halen, 2 minuten wachten en weer de stekker in de stopcontact steken.
      Alle lampen gaan flikkeren, even later blijven deze lampen 1 voor 1 branden en als het goed is, heeft u weer telefoon en volledige internetmogelijkheden.
      Soms even uw pc/tablet/mobiele telefoon (met de WPS knop op de modem) opnieuw verbinding laten maken met uw modem.
      Ook de telefoonstekkers even controleren, zowel in de muur als in uw modem. Misschien met afstoffen een ietsje eruit geraakt o.i.d..
      Dit helpt bij mij altijd. Geantwoord op 21-1-2014 om 14:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info