• Mijn pro band 2 heeft geen bleuthooth meer en kan ook niet meer gekoppeld worden met mijn mate 20 lite van huawei. Wat ik ook probeer maar telefoon heeft w bleuthooth en smartband niet. Heb geprobeerd te ontkoppelen maar ook dat werkt niet. Wie weet raad? Heb hem pas 3 weken en vond het fijn om mijn gegevens bij te kunnen op mijn telefoon met de huawei gezond app!

    Gesteld op 25-11-2019 om 18:27 in forum Huawei Band 2 Pro - Eris-B29 Misbruik melden
    • Ik had soortgelijk probleem. Las toen op dit forum stevig 2x met je knokkel op t schermpje van je band pro 2 tikken, even wachten en weer 2x tikken. Dan start er een soort reset programma. Duurt wel even, rustig uit laten draaien. Daarna de app opnieuw downloaden en alles deed het weer. Ik dacht eerst ja..ja 2x...2x... flink tikken.. dat zal wel...uiteindelijk toch maar gedaan en t werkt.
      De helpdesk van huawei is flut, wisten t ook niet en adviseerde mij maar nieuwe telefoon te kopen!!! Geantwoord op 25-11-2019 om 22:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info