• Ik heb 2 dagen geleden m'n Huawei Y300 laten vallen in water. Ik heb deze nu al 2 dagen laten drogen... Na deze 2 dagen heb ik hem proberen opstarten(wat voordien niet werkte/wilde waarschijnlijk door waterschade), opnieuw kwam er geen reactie... ik stak m'n gsm in de oplader en er verscheen een blauw lichtje voor iets minder dan 2 seconden. Weet iemand wat dit blauw lichtje wil zeggen en wat ik zou moeten doen om opnieuw leven in m'n gsm te krijgen. alvast bedankt

  Gesteld op 17-7-2016 om 06:11 in forum Huawei Ascend Y300 Misbruik melden
  • Er bestaan speciale droogcapsules om gehoorapparaten te drogen. Zo eentje in een gesloten doos met uw gsm een hele nacht zetten. Vervolgens de batterij er gedurende 30 seconden uithalen en terug inzetten. De Gsm opnieuw opstarten of eventueel opladen. Geantwoord op 17-7-2016 om 09:46

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Bedankt voor dit antwoord maar ik heb dit al meerdere keren geprobeerd. door m'n batterij er uit te halen en terug in te steken en dan terug op te starten. Zou er nog een mogelijke manier zijn en weet u misschien wat dit blauwe lichtje wilt zeggen? Maar bedankt!
   Geantwoord op 17-7-2016 om 14:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info