• Smartphone Huawei Ascent Y201 gekocht voor onze dochter. Vervolgens een SD kaart geplaatst 8GB, maar de telefoon blijft aangeven geen ruimte te hebben. Geen idee op welke manier dit opgelost kan worden.
    mvg Janneke Wissink royweerts@hetnet.nl

    Gesteld op 27-10-2013 om 10:57 in forum Huawei Ascend Y201 Misbruik melden
    • Beste Janneke,

      Ik heb in mei al iets gepost, graag dit dan even bekijken. Deze telefoon heeft geen genoeg intern vermogen en het is niet mogelijk om gegevens op de SD kaart te zetten. Ik zou zeggen, terugsturen en een andere telefoon kopen want hier heb je helemaal niks aan.
      Succes!!

      Groetjes, Marla Geantwoord op 27-10-2013 om 19:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Grappige antwoorden! Ik heb ook zo'n dingetje gekocht bij kruidvat.
      Ik dacht altijd: da's niks voor mij, zo'n smartphone, maar voor die 99 euro kon ik me er geen buil aan vallen.
      In het begin kon ik ook niet alle menu's uitvoeren. Toen heb ik het ding een paar keer helemaal uitgezet en opnieuw opgestart.
      Dan zie je dat-ie een firmware update uitvoert en ik heb ook 1x update van Android binnengekregen. Toen ik melding kreeg dat het geheugen vol was, heb ik er eerst een 4Gig SD-kaartje in gehad.
      Toestel helemaal uitzetten. (soms helpt het als je de batterij er ook een minuut uit haalt: álle spanning er even van af). Dan weer aanzetten en dan zie je dat-ie de SD kaart gaat voorbereiden. FF wachten... Klaar.

      De App's zet-ie eerst in het intern geheugen, wat inderdaad al gauw vol is.
      In het menu instellingen kun je de app's "beheren" en daar kun je per app aangeven of je 'm naar de SD kaart wilt verplaatsen. Dat kan helaas niet met de voorgeïnstalleerde apps, maar wel met de apps die je zelf downloadt.

      Er zijn apps die je downloads automatisch naar je SDkaart kunnen sturen, zoals "Booster" of "Andoid-Assistant". Die helpen je ook om het interne geheugen schoon te houden. 1x per week de cleaner draaien en het gaat allemaal redelijk.

      Ik heb nu een 32Gig kaartje in de Y201 zitten, voor foto's, muziek en bestanden. Ik gebruik het toestelletje ook als MP3speler/USB-stick. Eigenlijk ben ik best tevreden met dit apparaatje. Mijn kinderen hebben natuurlijk een dure Samsung en de nieuwste LG. Tja, daar kan de Y201 niet aan tippen...
      Geantwoord op 12-11-2013 om 14:43

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info