• Hallo,

    Ik heb een Huawei Ascend mate 7.
    Ik ben erg tevreden over dit toestel, maar er is ding wat ik niet helemaal snap.
    En dat is het volgende.

    Zodra ik mijn telefoon voor ongeveer 30 min niet gebruik, lijkt het wel alsof mijn wifi in slaapstand raakt, en dat komen mijn Whats App berichten niet meer binnen.
    Bij mijn instellingen heb ik al aangegeven (gevinkt) dat Whats App toestemming krijgt om actief te blijven zodra het toestel wordt vergrendeld, en dit geld ook voor Google Service. Verder had ik eerst bij mijn Wifi instellingen aangegeven dat Wifi aLTIJD actief moet blijven tijdens slaapstand. Maar dit lijkt niet te werken voor Whats App. Want ik kan alles na ontgrendelen alles doen en bekijken op Wifi, en krijg mijn andere notificaties ook binnen behalve Whats App. Toen had ik gelezen dat ik het moest veranderen naar NOOIT omdat het bij bepaalde merken, ook anders kon werken (altijd Samsung gehad). Dus dat heb ik gedaan, en toen kreeg ik ook de melding dat er dan meer verbruikt wordt. A fijn, weer mn telefoon voor 30 min aan de kant gezet. En zodra ik mijn telefoon ontgrendel, is mijn Wifi teken boven in het scherm verdwenen, en na een paar seconden krijg ik dan in beeld dat ik verbonden ben met Wifi, en pas daarna komen de berichten binnen. Dus ik heb nu de laatste optie aangevinkt, en dat is dus Wifi behouden alleen indien aangesloten.

    Hebben andere mensen ervaring met dit probleem, en enig idee hoe ik het kan oplossen. Want dit is best wel irritant. Ohw en de instellingen bij Whats App zelf staan trouwens goed. Daar heb ik ook aan gegeven dat ik meldingen wil ontvangen.

    Ik heb geen batterij besparende Apps erop staan, Want ik had gelezen dat die ook voor deze problemen kunnen zorgen.

    Heel erg bedankt, alvast!

    Gesteld op 12-7-2015 om 17:27 in forum Huawei Ascend Mate 7 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info