• Momenteel heb ik nog geen internetabonnement afgesloten, maar ik ben van plan dit binnenkort te gaan doen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om op mijn telefoon (Huawei Acend G7) mijn (toekomstig) datagebruik te limiteren. In de handleiding (blz 46) staat dat dit onder het kopje 'Datagebruik' ingesteld kan worden. Probleem is echter dat ik het kopje Datagebruik niet kan vinden. Mijn vraag is daarom of dit komt doordat ik momenteel nog geen internetabonnement heb afgesloten en of ik mijn datagebruik wel kan limiteren zodra ik een abonnement heb afgesloten.

    Bij voorbaat dank voor uw hulp.

    Gesteld op 19-2-2016 om 11:39 in forum Huawei Ascend G750 Misbruik melden
    • Ik vermoed dat u ergens overheen leest.
      Blz 46 van de gebruiksaanwijzing is correct.
      Dus :
      Startscherm < instellingen< alles / draadloos en netwerken < Meer ( onder Netwerk- apps staat "Meer") < datagebruik< kies kaart< vervolgens "Mobile gegevens"activeren < en Mob gege limiet instellen. Met de schuiffunctie kan de limiet worden ingesteld.
      Waarschuwing: hou een marge aan.
      Volgens mij is deze functie altijd beschikbaar op het toestel, ook zonder data-abonnement.

      Ben Nijssen


      < d Geantwoord op 23-2-2016 om 15:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info