• Oppeens is mijn Huawei zomaar uitgevallen ik zet ze terug aan ja het huawei logo komt maar verder niks? Al een dag zo! Wat moet ik doen??? Ligt het aan de batterij??

  Gesteld op 15-1-2016 om 18:25 in forum Huawei Ascend G510 Misbruik melden
  • doe een harde reset, ik had het ook met die van mij.

   telefoon uitzetten, als het niet zo lukt, batterij eruit, en dan resetten door aanknop en volume UP knop samen ingedrukt te houden .. dan krijg je schermpje met groen ding.. kies daar voor data wissen .. scrollen doe je met volumeknop, selecteren met powerknop.

   als je alles gedaan hebt, foon weer aanzetten. Geantwoord op 24-1-2016 om 01:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info