• Mijn poort gaat soms zonder aanleiding vanzelf Open. Geen andere zenders in de buurt. Wat kan nog een oorzaak en oplossing zijn?

  Gesteld op 10-2-2016 om 23:03 in forum Hormann Promatic Misbruik melden
  • Dat heb ik een keer gehad met het terras scherm.
   Stond ineens open. Dat komt toch door een signaal van een andere afstandsbediening, misschien van een auto en of bezoeker.
   Ook heb ik het gehad met de elektronische deurbel, gaat over en er staat niemand voor de deur.
   Ik zou de kluis maar met de sleutel openen. Geantwoord op 16-11-2020 om 19:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info