• tweedehands een promatic 2 uit 2009 overgenomen met deur. werkend gezien. nu echter bij opnieuw monteren werkt het niet zoals het hoort. afstandbediening aangeschaft(HSM-4) ondanks het volgen van handleiding en uitleg op youtube krijgen we deze niet werkend. tweede probleem is dat we (ook na het volgen van handleiding en uitleg op youtube) de deur niet opnieuw juist werkend krijgen: bij het aanleren sluit en opent hij zoals het hoort. maar na het aanleren van de nieuwe instellingen werken deze bij een poging van openen en sluiten niet.. deur sluit dan niet meer tot einde en gaat kort voor het sluitpunt weer omhoog en blijft halverwege openstaan.. HELP aub!! wij weten het niet meer...

    Gesteld op 10-4-2015 om 15:39 in forum Hormann Promatic Misbruik melden
    • hallo
      ik kan u vertelen dat de deur niet kapot is
      het volgende wat je moet doen is

      1 de afstandbeding wissen
      dan aanleren
      als je dat hebt gedaan en het werkt nog niet
      dan moet je de motor open maken en dan nog een keer aanleren want het kan zo zijn dat de knopjes van binnen uit niet goed worden ingedrukt

      aanleren gaat zo

      dus als je de kapje los hebt gemaakt zie je een zwart knopje

      ok stopcontact eruit halen
      zwarte knopje ingedrukt houden stopcontact terug doen terwijl je de zwarte knop dus ingedrukt houd tot de rode lampje gaat kniperen dan los laten 5 sec later weer de zwarte kopje indruken dan gaat de deur lopen en laat m lopen want dan slaat hij het op tot hoe ver de deur open en dicht moet

      groet sam Geantwoord op 30-5-2015 om 02:00

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info