• Als ik afwezigheid instel op 12 graden; wordt dat niet geregistreerd in de woonkamer waar de thermostaat staat. Kortom ik kan daar de instelling nooit lager dan 15 graden zetten. Tenzij ik de verwarming uit zet. Wie weet een oplossing?

    Gesteld op 10-11-2023 om 11:57 in forum Honeywell evohome Misbruik melden
    • Als je de sneltoets 'afwezigheid' inklikt (en deze staat ingesteld op 12 graden) dan zou je op elk tegeltje op je EVO home display moeten zien dat dan voor alle afzonderelijke zones (dus ook woonkamer) de ingestelde temperatuur 12 graden is.

      Mocht hetgeen ik zojuist beschreven hebben nou juist het probleem zijn (dat je op één of andere manier dus op je hoofdscherm ziet dat in het balkje waar de ingestelde temperatuur staat dat hier dan 15 graden staat ipv 12 graden die je wilt), lukt het dan wel om enkel de woonkamer handmatig op continu 12 graden te zetten? Geantwoord op 10-11-2023 om 15:29

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Bedankt voor je reactie. Ook handmatig krijg ik de temp in de woonkamer niet beneden de 15 graden. Terwijl de rest dan wel op 12 staat. Op geen enkele wijze krijg ik de temp in de woonkamer beneden de 15 graden ingesteld. Is er een andere oplossing? Geantwoord op 10-11-2023 om 16:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dus los van de sneltoets optie 'niet thuis', lukt het ook niet om op tegel van woonkamer te klikken, dan onderin wijzig programma, klikken op direct wijzigen, dan op tijdsperiode klikken en dan temperatuur naar beneden te zetten en vervolgens bij instel wijzigen de temparatuur naar beneden zetten en dan op wit vink klikken en groen vak? (bij lage temperatuur wijzigt kleur vakje van temperatuur van oranje naar groen naar blauw).

      Ik heb dit zojuist even gedaan en hier bij ons is dan de ondergrens 5 graden (lager kan ik niet kiezen).

      Helaas zou ik niet weten hoe het zou moeten als kennelijk deze grens bij jou voor woonkamer op 15 staat. Staat deze grens voor andere ruimtes wel net als bij ons op 5?

      (ik was al aan het zoeken naar minimale waarden etc maar dat kan ik niet vinden dus helaas dan hoop ik dat iemand anders antwoord voor je heeft) Geantwoord op 10-11-2023 om 16:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het lukt inderdaad nog steeds niet voor woonkamer. De andere ruimtes wel. In ieder geval bedankt. In hoop dat iemand anders met een oplossing komt! Geantwoord op 10-11-2023 om 17:05

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info