• Eergisteren voor de tweede keer gebeld met Honeywell over de thermostaat wireless cms927 b1019 cijfers vallen weg. (Aanschaf datum jan. 2012). Na opgaaf van de datum code was het antwoord: Inderdaad een fabricagefout, ondanks dat de garantietermijn verlopen is, sturen wij u gratis een nieuwe toe. Sinds gisteren binnen en doet het weer als een zonnetje. Prima service!

    Gesteld op 18-11-2015 om 16:46 in forum Honeywell Honeywell Chronotherm Wireless CMT927RF Misbruik melden
    • Mijn ervaring is anders, geen prima service dus. Per e-mail getracht te communiceren, op mijn eerste 2 e-mails reageerde Honeywell binnen een dag. Echter toen zij doorkregen dat mijn thermostaat buiten de garantieperiode viel, kwam er geen enkele reactie meer. Zelfs geen advies om een nieuwe te kopen. Gezien de onderstaande klachten is mijn indruk dat Honeywell om juridische redenen niet meer reageert. Toegeven dat er een fout in de display aansluiting is zou betekenen dat zij aansprakelijk zijn wegens verborgen gebreken, garantie of geen garantie. Als er heel wat thermostaten verkocht zijn, dan is het een strategie om niet meer te reageren. Hopelijk dat de klager gewoon een nieuwe koopt. Als ik volgende keer bij een aanschaf de keuze kan maken tussen Honeywell en een ander merk. Dan is het jammer voor Honeywell. En ik vergeet niet snel.
      Ik heb de display van de thermostaat kunnen herstellen conform het advies dat al eerder op dit forum is gegeven. Bedankt hiervoor!!!
      Dus het apparaat uit elkaar halen en de aansluiting van de display verwarmen met een strijkbout. Ook ik heb een stukje bakpapier tussen de aansluiting en de bout geplaatst. De display werkte gelijk zoals voorheen. Mijn tip is om iedere stap te fotograferen. De foto's helpen bij het in elkaar zetten van het apparaat. Het is best makkelijk om te doen, als je de rust hebt en voorzichtig met de printplaat en behuizing omgaat.
      Succes ermee! Geantwoord op 22-11-2015 om 13:58

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info