• LS, ik heb een Chronotherm modulation en die heeft het enkele jaren prima gedaan. Enkele dagen geleden gaf het display een temperatuur aan die te laag (14 graden) was. We merkten dit omdat het veel te warm werd in ons huis.
    Na enkele dagen gaf het display om de paar seconden/minuten een andere temperatuur aan. De ketel schakelde hier wel op, maar het werd nog steeds veel te warm. Het lijkt erop dat de temperatuur in de kamer niet goed meer wordt gemeten. Maar dat wat hij meet wel doorgegeven wordt aan de ketel.
    We kunnen het huis eigenlijk niet lang alleen laten, andres bestaat de kans dat de ketel constant blijft stoken,....met deze prijzen niet wenselijk.
    Kan ik er wat aan doen ??
    Is de high cap kapot ? Batterij zit er niet in.
    Ik kan die high cap makkelijk vervangen, maar weet niet of dit gaat helpen. Graag een helpend handje,....
    Bvd,
    LJM, Venlo
    Alles resetten en herprogrammeren geeft geen verbetering.

    Gesteld op 5-4-2022 om 19:04 in forum Honeywell Chronotherm Modulation Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info