• Mijn thermostaat is ingesteld op 21°
    De verwarming werkt maar slaat af op 19°,
    Ook als ik de thormostaat op 24 of meer zet slaat hij af op 19°, ook waneer hij is ingesteld op een programma gaat hij niet hoger dan 19°.
    Kan de thermostaat eventueel geresetworden ?

    Gesteld op 31-10-2016 om 18:52 in forum Honeywell CM901 Misbruik melden
    • Beste,
      Zie antwoord 4-11-2016 en 1-11-2016 en misschien ligt het gewoon aan maximale temperatuurinstelling.Die vind je onder parameter 6:uL welke tot 35 graden kan aangepast worden.Bij de handleiding is een installatierichtlijn met afbeeldingen en onder bijzondere functies zie pagina 3 vd.richtlijnen zie je dat staan hoe je naar de fabriekinstellingen gaat wordt beschreven ook op pagina 3 zie installatiemenu oproepen.Let wel vraagt rust en geduld en eerst goed bekijken en lezen wat je moet doen alvorens je alles om zeep helpt.Ook altijd op ok toets drukken om te bevestigen als het goed staat.
      Met vriendelijke groet, Geantwoord op 6-11-2016 om 10:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info