Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/24
Pagina verder
OWNER’S MANUAL
Read and save these instructions before use
Model: CL25AE
Power rating: 230 Watts
Voltage rating: 120 Volt AC, 60Hz
For product inquiries or support, visit www.honeywellaircoolers.com
Portable Evaporative Air Cooler
for Indoor Use
Customer Support : 1-800-474-2147 Made in P.R.C.
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • ik heb een Honeywell airco deze zomer van nut geweest maar nu wil ik hem gebruiken om vocht uit de lucht te trekken ontvochtiging opde 2drupels het is een oudhuis staat nu een dag te draaienmaar er komt geen drup uit
    n nog aan sloten met een darmpje aan de drainplug Gesteld op 28-10-2020 om 14:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb een Honeywell airco deze zomer van nut geweest maar nu wil ik hem gebruiken om vocht uit de lucht te trekken ontvochtiging opde 2drupels het is een oudhuis staat nu een dag te draaienmaar er komt geen drup uit
    n nog aan sloten met een darmpje aan de drainplug patrick.de.leeuw@telenet.be Gesteld op 28-10-2020 om 14:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wie weet, hoe je aan een nieuw honingraat filter kan komen. Ik wil hem vervangen, omdat de cooler behoorlijk kan lekken Gesteld op 1-9-2019 om 00:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Goedemorgen,
    Ik heb de cooler nu voor het tweede jaar in gebruik en hij doet het uitstekend. Het is geen airco maar zeker een goed(koop) alternatief.
    Als je het apparaat opbergt en er zit nog water in het reservoir moet je dit eruit laten, neem ik aan.
    Maar hoe doe je dat?
    Ik hoor het graag..
    Groeten, Mieke

    Gesteld op 14-8-2019 om 11:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoi
    Heb een zgan honeywell cl25ar overgenomen
    Ging weg wegens verhuizing blabla
    Nu heeft die het bij thuiskomst
    Even gedaan ook op cooling met pomp water borrelt
    Wel wat water sproeien .
    Dag later even aangezet. Nu slaat die na minuut uit en aan
    Word er gek van

    Ook het tank waterreservoir blijft iets boven max hangen peil rood in venster glas

    Wat kan er aan de hand zijn?

    BVD en mvg

    Ruud Gesteld op 8-7-2019 om 16:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Na een jaar niet gebruiken komt er nu sproeiwater mee met de uitgeblazen lucht (voorheen gebeurde dit niet) Gesteld op 26-6-2019 om 21:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Apparaat gaat gewoon aan en blaast ook koude lucht, maar de control functies werken niet meer dus maar 1 stand en geen andere opties. Iemand een idee?
    BVD Maarten Gesteld op 2-2-2019 om 18:02

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb een aircooler beseld.
    in de handleiding staat "Voltage rating: 120 Volt AC, 60Hz.
    kan ik de stekker gewoon in het stopkontact steken van 220 Volt. Gesteld op 16-10-2018 om 15:33

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe maak ik de luchtkoeler los van de honeywell luchtkoeler> Gesteld op 10-9-2018 om 11:24

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Power lampje was altijd groen, is nu rood geworden, maar apparaat werkt gewoon door. Wat betekent dit?? Gesteld op 24-7-2018 om 08:25

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Gisterenavond bij onze dochter geweest die in augustus 2017 een Honeywell aircooler aangeschaft heeft en na de afgelopen winter weer is gaan gebruiken na het filter te hebben schoongemaakt. Nadat we eerst het bruine "papieren" filter met het "rubber" naar beneden terug geplaatst te hebben, en daarna het zwarte rooster, daarna het koolstoffilter en als laatste het rooster met schroefjes te hebben geplaatst, lekt het apparaat water. Na het verwijderen van de filters, zie ik nix vreemds aan het apparaat terwijl het dan in werking is gesteld. Ik denk dat het opspattende water de oorzaak is van de lekkage, want na herplaatsing van de filters begon de ellende weer. Wat gaat hier mis?? Gesteld op 2-6-2018 om 14:56

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Honeywell CL25AE bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Honeywell CL25AE in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 2,99 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info