• hoeveel olie is er in de motor , ik wil ze zelf vervangen
    type : HF 2315 Hm

    Gesteld op 15-1-2018 om 10:13 in forum Honda HF2315HME Misbruik melden
    • Volgens documentatie voor motor GCV520 en GXV520 type QEA-1 is de hoeveelheid 0.9l zonder vervanging oliefilter en 1l met vervanging filter. Olie is viertakt olie 10W30 API klasse SJ of hoger. Nadien toch even via peilstok olieniveau controleren. Geantwoord op 15-1-2018 om 11:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • zoals ik al zei, de honda 2315HME is uitgerust met een 2 cylinder V motor van de type GCV520. Op deze motor moet u 0.9l olie vervangen. Vervangt u de oliefilter mee dan iets meer nl 1l. Belangrijk is ook het olieniveau van de hydraustat. Het reservoir is toegankelijk door na wegneming van de gras opvangzak, het luikje in het midden van de achterwand van de machine te verwijderen. Ook hier 10W30 olie bijvoegen tot het merkteken op het reservoir. De olie best om de vijf jaar of na 200 uur vervangen. Is wel geen eenvoudige klus daar de hydraustat hiervoor uit de machine moet daar er geen aftapmoer op zit.
      Veel succes met het onderhoud. Geantwoord op 15-1-2018 om 16:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info