• Heb een mob airco he 9000 moet er weleens koelvloeistof in heb hem gekocht bij kr.loop dus geen beschrijving.

    Gesteld op 30-6-2014 om 14:54 in forum Home electronic Airconditioner Misbruik melden
    • Zodra de airo niet meer (goed) koelt dan moet ie zeer waarschijnlijk opnieuw voorzien worden van nieuwe koelvloeistof, zelf doen is nogal een dingetje als je geen gereedschap en meters hiervoor hebt. dus dit moet je laten doen en heb begrepen dat sommige auto garages je hiermee kunnen helpen.
      Komt eigenlijk neer op de airco check die bij garages gedaan worden. prijs ca E 80,- / 120,- Geantwoord op 25-7-2018 om 18:33

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info