• Kan iemand mij alsjeblieft vertellen hoe ik het vlotterhuis bereik om deze schoon te maken? Machine loopt over tijdens gebruik, rubbers zijn nog
    Intact aangezien er tijdens het draaien niets gebeurt. Het lijkt er op of hij niet stopt met vol lopen.

    Ik hoor het erg graag, we hebben al veel waterschade hier door helaas..

    Gesteld op 23-6-2020 om 22:36 in forum Holland Electro DW4-4004 Misbruik melden
    • goede morgen,
      De kap van de machine is makkelijk te verwijderen, het kost wat schroefwerk maar is niet moeilijk. Rechts bijna achterin zit het vlotterhuis wat ook weer vrij makkelijk te reinigen is.
      Zelf heb ik het probleem ook gehad en zo op kunnen lossen. TIP: Omdat je maar één lade hebt is een HALVE wastablet voldoende, de restanten van een hele blijven in het vlotterhuis achter en veroorzaken op den duur het probleem. Mijn vaat is nog net zo schoon en ik heb nooit meer last gehad. SUCCES!! Geantwoord op 24-6-2020 om 08:21

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Hallo,
      Aan beide zijkanten zitten een aantal schroeven ( afgedopt met witte dopjes). Aan de voorkant zitten er een aantal in een rand die je ziet als je de klep open doet. Als je dan beide zijkanten tegelijk iets uit elkaar trekt kan je de kap omhoog halen en staat ie in z'n nakie. Succes! Geantwoord op 26-6-2020 om 07:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info