• Onze hk pakt geen cd of dvd meer hij zegt steeds no disk?
  Ben zo wie zo niet erg tevreden hij heeft meerdere kuren. Hij schakelt niet altijd goed.
  Is uit maar toch aan enz. Heb hem nu net 2 jaar. Hij heeft 1500 euro gekost.
  Het is niet wat wij er van verwachten.

  Gesteld op 13-9-2015 om 12:03 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
  • Dit hebben wij met 3 HK's gehad. Telkens weer opnieuw laten repareren. We werden er niet goed van. Nu doet hij het goed doordat wij de ingang van DVD/CD hebben afgeplakt als we hem niet gebruiken. De HK is zeer gevoelig voor stof. Als deze nu weer kapot gaat gebruiken we de HK als tuner/versterker en kopen dan een aparte CD/DVD speler. We hebben wat trammelant met deze HK's gehad. Succes! Geantwoord op 13-9-2015 om 15:39

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden
  • HOI HEB PRESSIES HET ZELFDE PROBLEEM NO DISK BIJ HET AAN ZETTEN GEEFT HET AUTOMATICH NO DISK MOET STEED MET DE AFSTANDBEDIENING OP DE RADIO ZETTEN ECHT WAARDELOOS WIE GEEFT MIJN RAAD MET VRIENDELIJKE GROET JOHN Geantwoord op 27-10-2015 om 17:35

   Waardeer dit antwoord (12) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info