• Ik heb glasvezel en alles ging goed Nu werkt ineens de radio niet meer
  Wat kan er aan de hand zijn?

  Gesteld op 8-4-2015 om 21:00 in forum Harman Kardon BDS 370 Misbruik melden
  • Hetzelfde probleem; ook al ongeveer vanaf april. Vodafone garandeert een goed werkende glasvezel, tot binnen. De antennekabel/splitter gecheckt en doorgemeten, zijn niet defect.
   Dus.. ligt het aan de installatie. :( Moet wel nog proberen of er sprake is van de storing omdat kabels samengebonden zijn, interferentie o.i.d. Maar ja dat is toch ook al twee jaar goéd gegaan. Geantwoord op 20-6-2015 om 13:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info