• De Harman Kardon BDS 280 accepteert ineens een aantal blue ray discs meer. Hij geeft als melding 'onbekende disc'. Andere blue ray disk, DVD en CD geven geen problemen.

    Gesteld op 24-6-2017 om 17:15 in forum Harman Kardon BDS 280 Misbruik melden
    • vraag aan de vermelder.
      ik zit met het zelfde probleem het gaat maar om bepaalde blu-rays dvds
      ik weet niet of het bij uw is opgelost het probleem. ik verwijt het aan software probleem.
      afz hans. Geantwoord op 7-7-2017 om 01:46

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Beste Hans,

      De storing is nog niet opgelost. We hebben contact gehad met de helpdesk van Harman Kardon en hebben allerlei informatie toegestuurd. Tot en met foto's van de achterkant van de betreffende blue rays. Ze hebben zo geen oorzaak kunnen vinden. Ik kan nu mijn speler opsturen voor reparatie, maar voor mij is dit buiten garantie. ik ga dit niet doen, Ik wil het apparaat niet lang missen en verwacht dat het aanschaffen van een blue ray speler goedkoper is dan de reparatie. Ik denk ook dat het een software fout is, ik ga nog vragen of het mogelijk is om terug te gaan naar de voorlaatste update. Wellicht kun je je probleem ook melden bij harman kardon. Miscchien dat ze er dan dieper in duiken. Geantwoord op 7-7-2017 om 08:24

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • ook ik heb contact gehad met hun kreeg het zelfde antwoord als uw.
      het enige verschil is dat ik deze type van harman kardon heb nog geen maand oud is.

      afz hans.
      Geantwoord op 7-7-2017 om 11:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • zou je nog even je software versie kunnendoor geven de mijne is 3.22
      ik al een paar titels aan je door geven welke films er bij mij niet werken zoals the mechanic en tears of sun met bruce willes. als je mij ook wat titles geeft kan ik checken of ik die films ook heb en die bij mij checken of die ook niet werken zo kunnen we even de problemen bij elkaar leggen. afz hans. Geantwoord op 7-7-2017 om 12:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb versie 2.81.0. (BDS 280-EU). Blue rays die bij mij niet werken zijn de bbc natuurseries Planet Earth, Life, Great Barrier Reef. De VPRO serie Nederland van boven. De film Walking with Dinosaures en de serie Camelot. Ik heb geen van de films die jij aangeeft, dus kan het helaas niet checken. Geantwoord op 7-7-2017 om 13:54

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik vindt het een beetje raar dat we niet de zelfde update hebben kreeg te horen van harman karon dat er geen updates waren waarom ik dan een hogere update heb dan uw weet ik niet. ik zal daarom de volgende week weer naar harman kardon toe bellen.
      afz.hans
      Geantwoord op 8-7-2017 om 01:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hello, 3.22 is for BDS580 "S" (still says BDS 580 at the back) with Spotify App. BDS 580 (without S) has 2.81 (latest is 2.86, you should update it). The hardware seems the same, just the Spotify App (and Picasa etc.) is different. I am not sure if it is software related, I have more BDS580 and I have one that plays only a few BluRays, the other one (same software, same model) plays all BluRay. I think the BluRay laser is bad. You can try change the laser, or clean it. Geantwoord op 8-6-2021 om 11:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info