• Als Ik mijn bds 280s aanzet gaat ook de Tv aan.handig als je een dvd Wilt Opzetten. Maar Ook als Ik alleen naar muziek wil luisteren.
    Ik Heb een HDMI kabel van de tv naar de acr Ingang. Van de Bds ook als ik De Tv uitzet gaat de bds uit.

    Gesteld op 18-2-2016 om 14:59 in forum Harman Kardon BDS 280 Misbruik melden
    • Hier ook hetzelfde probleem: BDS280 aangesloten via HDMI ARC aan de TV. Telkens als we de BDS aan schakelen springt ook de TV op, ook tijdens het luisteren naar de radio. Ik heb geprobeerd om de afstandsbediening de TV te laten inleren, wat is gelukt, maar in radio-mode lukt het niet om de TV uit te zetten. Ik moet op de afstandsbediening overschakelen naar TV-mode om de TV te kunnen uitschakelen met het aparte knopje TV-aan/uit, maar dan wordt ook het hele systeem (TV + BDS) uitgeschakeld...
      Heeft iemand een oplossing om naar de radio te kunnen luisteren zonder de TV aan te moeten schakelen? (nu moet ik telkens de HDMI kabel uit de TV trekken, maar dat is uiteraard niet de bedoeling...)
      Alvast bedankt! Geantwoord op 29-8-2016 om 12:59

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Bovenstaande lukt mij ook nog steeds niet.Kan iemand van HK wellicht zijn/haar licht hierover laten schijnen? Heel veel mensen lopen hier tegenaan: het ongewilde aangaan van de tv als de BSD280 aangezet wordt. Tip: in FAQs vermelden? Geantwoord op 29-8-2016 om 13:13

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik kreeg onderstaand antwoord van HK Support op mijn vraag. Loste het probleem op bij mij.
      "Dit heeft waarschijnlijk te maken met de zogenaamde CEC functie. CEC is een algemene benaming. Lees hieronder meer over de CEC functies: Klik op deze LINK
      In het kort, de CEC functies stellen de ene toestel in staat om de andere toestel te bedienen (uit- en inschakkelen bijvoorbeeld). Bij ons producten heten ze One Touch Play en One Touch Stand By. U vindt ze in Instellingen bij Energie. Druk eerst op de Home Menu knop van de afstandsbediening.
      Zowel de CEC functies van de BDS alsook die van uw televisie set moeten uitgeschakeld worden. Gelieve de handleiding van uw televisie set te raadplegen om de CEC functies ervan te vernemen." Geantwoord op 2-9-2016 om 11:37

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info