• ik heb een trophy 6 en heb hem sinds maart 2018. tot voor 14 dagen geleden heb ik er nooit problemen mee gehad, ik heb bijn a10.000 km gereden en ben sinds 2013 een geoefende scootmobielrijdster, Maar plotseling kwam het vaker voor dat hij plotseling zomaar ineens stil stond, ook midden op de straat. ik heb de scoot via de gemeente en er kwam een monteur van Medipoint (scoot was destijds geleverd door Welzorg). ik zeg de monteur die bij ons in de hal was van het appartementcomplex ik rijd hem paar meter verder daar is het lichter, ik rijd 2 meter en draai naar rechts en riep toen hij stopt niet. de scootmobiel raasde met de hoogste snelheid er van door, en knalde tegen de muur bij de lift en ik werd er af geslingerd of gevallen. ik heb nog geen vervangend model maar kan ook niet zo snel. ben nu paar dagen thuis met kneuzingen dus kan niet veel. Maar nu naar die dagen ga ik lezen en zie dat trophy in 2017 6.500 terug gegaan zijn door excakt hetzelfde mankement. Dat ik nu angstig ben en wil kijken hoe verder, ik denk zelfs aan een elektrische driewieler maar hebben die ook deze levensgevaarlijke problemen? Ben benieuwd naar uw reacties. Ook of u antwoord krijgt dat het een technische fout was, want nu wordt er snel gezegd, u heeft de rem niet losgelaten.

    Gesteld op 30-7-2023 om 19:30 in forum Handicare TROPHY Misbruik melden
    • Een heel bekend verhaal, ben al meerdere keren tegen een muur geknald, en bij AH in plaats van via de ingang naar binnen, via het raam naar binnen gereden. Medipoint na gekeken maar probleem blijft zich voordoen ook als ik er niet op zit maar er naast sta. ik noem hem dan ook Kamikaze mobiel. Geantwoord op 22-3-2024 om 02:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info