• Mijn HTC HD2 heeft de nare eigenschap dat hij op onregelmatige momenten uit zichzelf herstart.
    Ik heb al gekeken bij settings maar krijg het niet ongedaan gemaakt.

    Gesteld op 1-11-2011 om 22:11 in forum HTC hd2 t8585 Misbruik melden
    • Hier even een antwoord op jouw vraag,maar tevens ook een vraag! Heb je een Originele HTC HD2 Windows Mobile 6.5.x of heb je een Android NAND of een Windows Phone 7 op jouw HD2. Mits je een Windows Mobile 6.5.x hebt,dan moest je eens jouw telefoon uitzetten,daarna aanzetten (datakabel vereist) en met jouw volumeknop tijdens opstarten naar beneden ingedrukt houden,totdat je de kleuren (van onder naar beneden rood/groen/blauw en wit) ziet en mits kabel aangesloten (usb) onderin witte vlak. (download via internet Radio_2.08.50.05 gratis) en volg de instructies op het scherm (vergeet niet jouw firewall uit te zetten) <---- Belangrijk. Als deze is voltooid dan lees ik graag iets van jou retour. Veel succes! Mvg, Bertus Geantwoord op 10-11-2011 om 12:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dat kan zijn had ik ook, en ben er mee terug naar winkel gegaan. liep ook regelmatog vast. is opgestuurd naar htc en doet het nu hij terug is prima Geantwoord op 10-3-2012 om 21:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info