• Ik heb een htc radar en heb altijd Whatsapp gebruikt op dit toestel. Ik heb voor mijn werk een ander toestel moeten testen, de Nokia Lumia 710. Ook op dit toestel heb ik Whatsapp geinstalleerd en dat gaf geen problemen. Na het testen heb ik mijn eigen toestel, de HTC radar weer in gebruik genomen, en ik kan tot op heden niet meer Whatsapp installeren. Ik kan de app wel downloaden, maar bij het verifieren gaat het mis, krijg dan de melding dat ik de nieuwste versie van Whatsapp moet installeren, maar dat heb ik dus al tig keer gedaan nu. Als test heb ik toch weer mijn simkaart in de Nokia Lumia gedaan, en ja hoor, zonder problemen kon ik Whatsapp installeren en in gebruik nemen.

    Kan iemand mij uitleggen waarom ik nu opeens Whatsapp met geen mogelijkheid meer kan installeren op de HTC Radar? Ben helemaal weg van het toestel, maar ben nu eigenlijk genoodzaakt om over te stappen op de Nokia, en dat vind ik erg jammer.

    Gesteld op 25-10-2012 om 09:56 in forum HTC Radar Misbruik melden
    • Misschien dat je naar de winkel moet gaan van waar je de telefoon gekocht hebt. En kijken of hun je kunnen helpen Geantwoord op 25-5-2015 om 13:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info