• Twee maanden geleden is mijn HTC One V gerepareerd. Het scherm is vervangen en ik had last van zeer trage data. Na de reparatie was dit even verholpen, maar sinds twee weken is mijn telefoon weer zeer traag, loopt regelmatig vast, ik krijg de melding dat een programma (mn what's app!) niet reageert en dat ik het moet afsluiten. Echt heeeeeel irritant!!! Bij de Klantenservice van Hi zegt men dat ik "de cookies moet verwijderen/leegmaken uit mijn tijdelijke geheugen...."! Maar ik heb overal gezocht en kan niks vinden. Kan iemand me een verder helpen met tip hoe en waar ik eventueel die cookies kan verwijderen? Of eventueel andere tips om mijn telefoon weer normaal te kunnen gebruiken?
    Alvast hartstikke bedankt! groetjes, Charlotte.

    Gesteld op 15-5-2013 om 21:54 in forum HTC One V Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info