• Vandaag geconstateerd, kan geen zwart meer printen op mijn 5515 model. Printer cartrigde vervangen. Originele HP cartridges. Altijd aleeen originele cardrigdes gebruikt.
    Echter doet het nog steeds niet. Kan iemand mij helpen hoe ik de leidingen kan reigigen? of alle printerkoppen kan reinigen.

    Gesteld op 14-8-2016 om 14:00 in forum HP Photosmart 5510 series Misbruik melden
    • Nummer zoveel al. Ook ik heb dit gehad en er zat niets op dan een andere printer te kopen.
      Je zou eventueel een stappenplan samen met HP service dienst kunnen doen
      telefoon 020-7211111 Bij mij heeft dit niet geholpen.
      Ik kreeg wel een voucher voor 20% korting op de aanschaf van een nieuwe HP printer. Geantwoord op 14-8-2016 om 14:02

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Hallo,
      ook ik heb last dat de zwarte inkt het ineens niet meer doet. Vandaag maar weer een nieuwe cartridge gekocht maar daar doet de printer het ook niet mee!
      Altijd officiële cartridge gebruikt.
      Wat kan ik doen. Dit kost even snel een hoop geld! Geantwoord op 18-8-2016 om 21:30

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • had ik ook , op youtube staan legio filmpje hoe je een HP kop kan reinigen en daarna loopt het allemaal weer als een zonnetje. Geantwoord op 10-10-2016 om 21:14

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik gebruik al jaren alternatieve inkt tot volle tevredenheid. Ik druk veel foto's af! Wel voer ik ongeveer vier keer per jaar het reinigingsprogramma uit. Met speciale cartridges zodat dit geen extra inkt kost. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de printresultaten. Geantwoord op 19-10-2016 om 21:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info