• Ik kan niet meer draadloos printen. Heb de printer al verwijderd en op nieuw geïnstalleerd.
    Bij het installeren wanneer ik gekozen heb voor 'verbonden via draadloos netwerk'. krijg ik na een poosje de melding 'geen communicatie met product mogelijk'. Zorg dat de pc en het product zijn verbonden via een USB-kabel en dat het product is ingeschakeld en gereed is.

    De printer staat aan en is met een kabel verbonden, toch blijf ik deze melding krijgen. Heeft iemand een oplossing?
    Misschien heeft het er mee te maken dat ik overgestapt ben naar een andere provider? (KPN)

    Gesteld op 22-11-2014 om 13:54 in forum HP LASERJET PRO 100 COLOR MFP M175 Misbruik melden
    • Beste,
      heeft u al antwoord op uw vraag gekregen? Ik heb vandaag dezelfde printer aangeschaft en heb tijdens de installatie precies het zelfde probleem. De printer kan blijkbaar het netwerk niet vinden, want op zowel onze windows 8 pc als op de windows 7 pc krijgen we hetzelfde probleem. Ik heb ook KPN trouwens en had dat probleem bij mijn vorig printertje ook, zodat ik die met de USB kabel heb verbonden met 1 van onze pc's

      Mocht u het antwoord ondertussen weten, dan houd ik mij aanbevolen.
      Alvast succes! Geantwoord op 27-11-2014 om 17:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Best,

      ik heb het antwoord voor uw probleem zelf gevonden door wat te googelen en in de handleiding te kijken die op deze site de downloaden is (p 45). Wij hebben dezelfde Experia box van KPN en hetzelfde probleem. Vandaar.
      Dit moet u doen:
      - zet de printer aan
      - Ga naar uw experia box: druk op het knopje WPS aan de zijkant van de box. Het knopje is met een WPS symbooltje aangegeven (2 rond elkaar wentelende pijltjes; zoek desnoods even op via Google).
      - het WPS ledlampje gaat nu oranje knipperen gedurende 2 minuten.
      - ga naar uw printer terug en druk het blauw oplichtende draadloze knopje 2 sec in (symbooltje van een uitzendend radiotorentje, naast het ronde knopje met de 4 kleurenbolletjes erin). De printer maakt nu verbinding met de router en haalt een IP adres op.

      Voorwaarde is, dat draadloos 'aan' staat in het settings menu van de printer. Die kun je eventueel aan zetten door op de knop met de sleuteltang te drukken en naar het menu 'draadloos' te scrollen met de pijltjes en uit te veranderen in aan (+ <OK>).

      Hoop dat het lukt, mocht je vragen hebben of het lukt je niet, mail me naar info@eenbergwerk.nl.
      Succes!

      Succes! Geantwoord op 27-11-2014 om 20:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info