• Ik heb een HP Envy 5540 overgekocht. Ik heb alles zien werken, maar op mijn eigen pc alleen printen (zw + wit). Als ik via de computer een scan programma draai, ziet deze de HP Eny 5540 niet als scanner en geeft een fout melding. Ook als direct van de Envy wil kopieren werk niet. Wie kan mij helpen, want het lijkt erop dat de scanner (ook voor kopieren uit staat)

    Gesteld op 25-6-2020 om 17:36 in forum HP ENVY 5540 Misbruik melden
    • Kijk even nauwkeurig je instellingen na. Iedere keer als er een update van windows was geweest "stond"de printer weer "op zwart" en nu ben ik er aan gewend, dat na iedere update de envy zwart print, maar kijk even naar de instelling dan staat de printer op "Fax" dat is een fluitje van een cent om het te veranderen Geantwoord op 25-6-2020 om 17:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank voor de tip. Wat ik wel vreemd vind is dat de Envy 5540 ook niet wilt werken als directe kopieerder, dus zonder computer. Op de printer kan ik geen instelling vinden waardoor mogelijk is dat de scanner uit staat. Geantwoord op 25-6-2020 om 18:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Voorop de printer is een raampje, waarin je kunt aflezen of je wilt kopiëren/scannen etc. en nog meer mogelijkheden,klik er maar eens op. Verder zul je een icoontje hebben staan op de laptop/computer, waarmee je de laptop etc. kunt bedienen. Is je laptop wel verbonden met de printer? Als ik iets niet weet, dan google ik meestal even en je krijgt dan diverse tips. Wel het type printer er bij vermelden en ik hoop dat je er een beetje uit komt en proberen rustig onder dit alles te blijven, want ik weet, dat "probleempjes"met de printer/pc etc. mij voorheen altijd nerveus maakte, nu niet meer zo erg. Succes! Geantwoord op 26-6-2020 om 07:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb iets niet helemaal correct vermeld nl. de zin: --Verder zul je een icoontje hebben staan op de laptop/computer, waarmee je de laptop------ laptop moet zijn: printer. sorry Geantwoord op 26-6-2020 om 07:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb de printer wel al door. Via een scherm kan je kopieren en kiezen voor aantal en kleur/zw. Echter alles komt op het scherm maar als ik kies voor zw of kleur gebreurd er daarna niets meer. Het lijkt wel of het scanner gedeelte volledig is afgekoppeld ????
      Geantwoord op 26-6-2020 om 08:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info