• Beste lezer,
    Ik heb een Windows 10 computer
    Ik heb een HP ENVY 5542 printer
    Probleem:
    Printer 2 maanden niet meer gebruikt.
    2 nieuwe cartridges geplaatst, zwart en kleur nr. 62 en 62 kleur, origineel HP.
    Ik kan nu vanaf de computer geen kleurenafdruk maken, alles zwart wit.
    Alle HP software heb ik verwijderd
    Nieuwe HP drivers geïnstalleerd voor de HP5540 series.
    Als ik een testprint doe vanaf de printer drukt hij wel kleur af.
    Als ik een testprint doe vanaf de computer, geen kleur wel alles zwart wit.
    Diagnoseprint vanuit HP tools is wel goed
    Als ik vanaf de telefoon print heb ik wel kleur.
    Bij de instellingen kan ik geen wart/wit kiezen, wel diverse opties allen kleur.
    Wat kan dit probleem zijn en hoe kan ik het verhelpen.
    Bij voorbaat dank,
    Teun

    Gesteld op 7-12-2019 om 22:34 in forum HP ENVY 5540 Misbruik melden
    • Uw verhaal komt me heel bekend voor. Na de laatste update had ik in eerste instantie de achtergronden zwart, ik schrok heel erg. Hierna wou ik `gebruik maken van mijn Envy5540 en kon alleen maar uitprinten in zwart wit. Enkele keren HP gebeld, maar ook daar werd geen oplossing gevonden, omdat volgens Hp alles goed funktioneerde.
      Nadat ik alles weer nagelopen had, bleek zomaar de instelling anders te zijn van de printer. Controleer dit even en misschien is de ellende dan voorbij. Wat ik me wel afvraag is nl. dat er "leuke"trucjes worden uitgehaald met de cliënten na een update, en je geen enkele eigenschap meer hebt om van een tevreden mens te veranderen in een getergde tijger. Ik ben nu al vanaf september aan het knoeien !! om mijn laptop weer goed bruikbaar te maken, zoals voorheen.Inmiddels ben ik 3 bedrijven (gerenommeerd) verder, die deze klachten herkennen, maar niet kunnen traceren waarom en waarvan. De printer is sloom geworden en "luistert" niet naar de commando's die je als opdracht verstuurt. Voor mij is het een warboel geworden. Geantwoord op 8-12-2019 om 12:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Soortgelijk probleem gehad. Mijn envy 5540 kon opeens geen kleur meer printen. Keuze voor kleur of grijstinten stond niet meer bij instellingen. Diverse keren de nieuwste drivers bij HP gedownload zonder succes.
      Oplossing: printer installeren (na verwijdering van de printersoftware) met de bij aankoop meegeleverde DVD. Geantwoord op 12-1-2020 om 21:41

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • Kan het zijn, dat de printer op "Fax"staat? Na iedere update is dit bij mij het geval.
      Je voelt je inderdaad een getergde tijger , om dat ze bij HP dit probleem niet herkennen
      helaas en ook nog heel moei;lijk bereikbaar. Hoop dat het lukt. Geantwoord op 12-1-2020 om 23:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb een nieuwe laptop en de printer opnieuw geïnstalleerd. Ik kan nu geen keuze meer maken tussen kleur of zwart wit, die optie staat er domweg niet meer bij en alles is zwart wit. Alles verwijderd en weer opnieuw geïnstalleerd, maar tevergeefs. Hij wil alleen nog maar zwart wit.... Iemand? Geantwoord op 16-2-2020 om 17:50

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info