• nieuw origineel inktpatrooon gestroken. print wel maar komen witte bladen uit.
    wat moet ik doen?

    Gesteld op 13-2-2017 om 09:43 in forum HP Deskjet 3070A Misbruik melden
    • Hebt u het stripje plastic tape dat over het inkt kussentje (applicator) is geplakt wel verwijdert? Als dat niet het geval is, kan er geen inkt uit het patroon naar de sproeikoppen vloeien. Geantwoord op 13-2-2017 om 12:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Jammer. Ik heb nog een suggestie. Zet de printer aan. Links van het schermpje zie je drie symbooltjes. o.a. een rood kruisje. Onder dat kruisje een stukje gereedschap (moersleutel)
      Druk daar op. Dan zie je in het schermpje o.a. 2 inklevels. Naast ink levels zie je een klein haaientandje. Daar druk je NIET op maar wel rechts daarvan op het silver gekleurde balkje, tussen het schermpje en eprint. Als je dat goed hebt gedaan zie je 3 auto power. Druk weer opdat zelfde balkje en zie je 4 Tools. Als je dat ziet druk je op het zilveren balkje NAAST tools.
      Als je dan "Clean printer heads ziet druk je weer op dat balkje. Doe een vel papier in je printer. De printer maakt nu de inkt sproeiknoppen schoon. Misschien dat je dan weer kunt printen.
      Kom je er niet uit, stuur me een mailtje: dflik@home.nl Geantwoord op 13-2-2017 om 20:51

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info