• gedeeltelijk printen

    Gesteld op 25-4-2013 om 13:26 in forum HP Color LaserJet 2840 Misbruik melden
    • indien enkel rechts of links geprint wordt is aan een zijde de carouusel waarschijnlijk een tandje verscoven.
      Je ziet dit als je een cassette eruit haalt en kijkt of de sleiven om de casette in te schuiven exact in dezelfde stand en in de juiste positie zitten om de casette soepel in te schuiven.
      Met een schroevendraaier en wat technisch inzicht heb ik het naar eigen inzicht daadwerkelijk opgelost. (De carousel aan een zijde een tandje opgeschoven).

      zie ook de antwoorden bij 14-1-2013 en 21-3-2013
      Er schijnt een you tube filmpje te zijn. Geantwoord op 11-5-2013 om 11:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Naast de korte methode op YouTube om dit voor elkaar te krijgen in 5 minuten !!, gaat het natuurlijk ook door het 'gehele' apparaat te demonteren volgens HP service manual voor dit type printer. Helaas is deze in het engels. Maar de met uitzoekwerk van demontage en het bestuderen van deze handleiding kom je er ook.

      Helaas is is de video en de gerichte aanwijzingen te beperkt en te onnauwkeurig en regelmatig onverstaanbaar. De truck laat van deblokeren van de cartridge laat onvoldoende zien.
      Als hij een nieuwe video zou willen maken, zou dit voor vele een aangename uitkomst zijn en de wereld met beetjes de ecologie meer helpen. Hj heeft al zeker tegen de 20.000 hits!!

      Toch de printer werkt nu weer voor het printen van een volledige pagina!!

      Geantwoord op 15-7-2013 om 00:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info